En skön dag.

I går var det matstrejk i småtteburen, Matilda gick hela dagen och var sur. Hon burrade åt allt och alla. Vi skulle inte tro att vi kunde flytta deras bur hur som helst inte, någon ordning fick det allt vara. Så i går kväll när vi fick klart med akvariet så flyttade vi tillbaks burarna på en lång rad, i morse var det idel solsken och maten gick åt precis som vanligt. Matilda delade med sig av sellerin med ett stoiskt lugn utan surburr. Att marsvin hade så bestämda åsikter hade jag inte en aning om, jag trodde att bara maten kom och det var rent i buren så var hela livet toppen. Men det har vi fått lära om. Nu sitter dom och mumsar på vattenmelon en klar favorit.

Vi har inte tränat i dag. Utan Peter har pluggat på Magento för sin certifiering, det verkar vara ett hästprojekt. Jag och syrran åkte till kollo och gick ut och gick. Buster fick springa och läsa tidning på lite nya ställen, det var uppskattat. Vi satt i solen och drack kaffe. Peter ska springa i morgon och jag tänkte köra fartlek på gymmet.

Det börjar dra i hop sig till Connemara marathon. Vi flyger till Dublin och sedan är det tåg som gäller. Nu är tågbiljetterna fixade så nu ska det bara vara att hålla sig frisk och hel.

Team Fakta