En ny arbetsvecka

Vi gick upp tidigt och åkte till Ullas jobb. Jag började springa från Bromma strax före kl 6. Det var kallt i morse, hittade inte någon buff och hade en luddig halsduk istället. Det gick bra med min ovakna kropp. Gjorde 6,4 Km på 47.33 min. Det var härligt att starta dagen så här. Fick sedan börja direkt med att svara på meddelanden, sedan snabb dusch, sedan en komplett tidsredovisning, en ännu snabbare frukost och ett snabbt morgonmöte. Fick reda på att Lill-Babs har gått vidare. Så jag lyssnade på Lill-Babs idag medan jag arbetade. Men glädjen kom inte igång på hela dagen. Fick saker gjorda och jag programmerade en del.

Nu myser vi i våran klädkammare. Vi spenderar mycket tid här med varsin dator. Jag ska lägga fram kläder till morgondagens löpning. Ser fram emot att kunna springa på lunchen imorgon.