I morgon är det dags

Vi har haft en flängande dag och fyllt lagren med allt som behövs till imorgon.
Vi har fixat mer termoskapacitet och skaffat flyttlådor för att lättare transportera allting. Allt får precis plats i en Yaris om man packar effektivt.

Imorgon kommer Ulla och Annica att duka fram,varmt kaffe, varm grönsaksbuljong, 24 liter coca cola, russin, salta chips, skivad saltgurka, olika sorters vetelängder i små bitar, och givetvis skumtomtar.
Vi har riggat upp tre bryggare som ska kunna brygga 30 liter kaffe. Stora kastrullen och 120 stycken grönsaksbuljongtärningar ger 40 liter varm buljong. Normalt får man 60 liter av det antalet men vi behöver lite starkare grejer.
Ulla har skivat upp 16 vetelängder i lagom bitar och lagt i forna tiders skumtomtelådor.

Förra året var det 150 löpare till 20Km och 50 löpare till 40 Km. I år räknar vi med cirka 170-220 löpare till 20 Km och 60-80 löpare till 40 Km.

Jag kommer att springa i 7.15min/km-gruppen och jag kommer att hålla det tempot även om alla andra löpare springer ifrån mig.
Dessutom kommer jag att vara sist tillbaka till Slussen, precis som vanligt.

Imorgon startar vi kl 8.30.00, solen går upp 8.44 och den går ned 14.52. Därefter blir det mörkerlöpning, men det är gott om gatlyktor.
Ändå är det lite kul att ha lampor och lysa upp tillvaron. Jag har tre lampor på ryggsäcken och två på vristerna + extra många reflexer.
Är du lysande imorgon?

Jag har tipsat ABC om att vi springer imorgon. Det hände för några år sedan att de kom och gjort ett reportage. Den gången tror jag vi var 50-70 löpare.

Nu har jag lagt fram löparkläder, extrakläder, ryggsäck, sårvårdsprylar och pimpat ryggan med lampor. GPSen är på laddning.
Ska flytta SIM-kortet till en telefon som tål en dag i verkligheten.

Det är så kallt imorgon att vi omöjligt kan få regn, alla andra väder är toppen.

Team Fakta