Adventkaffe.

Jag är nog naiv, men för mig är en flygplats ett ställe som det går flygplan till. Men så är inte alltid fallet, det har vi upptäckt i dag. Kristina var hos oss i dag och fikade, då började hon berätta om ett marathonlopp på Irland som vi aldrig hört talas om. Det lät jättekul så vi började kolla på hur man skulle ta sig dit och vad det kunde tänkas kosta. Loppet heter Connemarathon och går på västra Irland. Det finns både ultra, hel och halvmarathon, perfekt. Ett litet aber är att flygplatsen Galway har för korta start och landningsbanor så det har inte varit någon trafik där sedan 2011. Nåja, vi ska fortsätta att kolla på alternativa resvägar för det måste ju gå att komma dit på något annat sätt än att fotvandra.

Det är ju första advent i morgon så i dag har vi tjuvstartat med att ha adventkaffe. Kristina, Monica, Ingalill, Peter och jag festade loss på lussebullar och glögg. Det bästa med firande av olika slag är just att ses och prata. Ofta bli det alldeles för sällan, det är så mycket som kommer emellan.

Team Fakta