Sjuk igen

Vaknade hes. Vi hade redan planerat en lugn dag. Ulla fångade lite nya Pokemon medan jag parkerade mig framför datorn.

Jag har programmerat på mitt projekt men också tittat på Youtube. Just nu är det dokumentärer om ovanliga personer. Ett fåtal föds utan förbindelse mellan matstrupe och magsäck. Fick följa en flickas och hennes familjs kamp.

Vi var i Solna centrum och fångade Pokemon och åt taco innan vi tittade på Miss Fisher och Fader Brown.

Kaninen Abby Mari är som vanligt nu efter kastreringen. Hon får fortsatt smärtstillande och stödmatning. En sak vi märkt är att hon tillåter att vi klappar henne. Och att bli upplyft är inte så illa som det var förut. Kriget uteblir när hon ska plockas upp och få medicin.

Varit rejält hes hela dagen med torrhosta. Passat på att uppgradera alla elektroniska saker. Det är bra att ha senaste version.

Team Fakta