Tunnelrun.

Nu har vi hämtat våra nummerlappar till Tunnelrun. Ja,eller inte nummerlappar direkt för det blev inga sådana. I stället ska man tydligen ha armband, väst, handskar och chipp. Lite originellt med handskar och armband. Men det ska bli kul att se tunneln, vi anmälde oss innan den var klar. Om jag inte mins fel var det för ett år sedan. Vi startar i grupp två, gul grupp.

Nu är det verkligen höst för i dag var Peter och jag på gymmet för första gången på länge. Peter körde både löpning och styrka medan jag nöjde mig med sextio minuters löpning. Vi ska försöka få det att bli en rutin att köra på morgonen när dom öppnar. Det var en skön start på dagen och inte var det många andra där att trängas med heller. Som grädde på moset gick vi och åt efteråt. Peter åt tacos och jag tog en bakad potatis, gottigottgott.

Team Fakta