Vilken dag.

Vilken dag! Det har varit en händelserik dag i dag. Jag var till tandläkaren och kollade om tänderna tänkte vara med ett tag till och det tänkte dom visst vara. I alla fall så var tandläkaren nöjd med vad hon såg.

Sedan var det dax att åka hem för att göra sig klar att åka in till Oskars och se Kom igen Charlie. Med Robert Gustafsson som Charlie och Susan Reuter som Betty. Gustafsson är en otrolig man att kunna göra sig förstådd utan att säga ett ord. Helt klart sevärd och underhållande, många glada skratt.

Jag testade i dag på jobbet att ha kompressionsstrumporna som kom i går. Jag var nog lite skeptisk till att det skulle fungera. Trotts allt har jag haft trötthetsont ganska länge nu och det har inte velat ge med sig. Så klockan åtta i morse kom jag på att det var något som fattades, det var att benen inte gjorde ont. Jag var säker på att det skulle komma när jag hade fått gå runt ett tag, men nej inte på hela dagen har jag känt någonting. Underbart, så nu ska jag fortsätta och se om det håller i sig, då kommer jag inte att ha någonting annat på mig om dagarna.

Team Fakta