Härliga Söndag.

Vi har hittat en bra veterinär, i zoo på Bromma Blocks av alla ställen. Inne på zoo ligger mottagningen och har dropp-in tider nästan alla dagar, både lördag och söndag. Vilken service! I dag tänkte jag och syrran att vi skulle passa på att beställa en tid för att vaccinera Buster mot kennelhostan. Han ska ha den sprutan en gång om året och nu var det hög tid. Vi travade in och det kom en sköterska och frågade vad det var vi ville. Två minuter senare kom veterinären ut med sprutan i högsta hugg och gav Buster den i nacken. Så inskrivning och spruta och allt var över på bara några minuter. Han tittade på Busters tänder och undrade om vi hade tagit tandsten nyligen för tänderna var så rena och fina. Jag förklarade att vi har aldrig tagit tandsten på Buster, men han har nog en bäver i släktträdet för han älskar att gnaga på pinnar.

När vi ändå var i närheten åkte vi in på sopen och kastade lite skräp som Peter och jag rensat ut från alla håll och kanter.

För att utnyttja det fina vädret åkte vi till kollo och tittade till, gick en promenad och plockade gräs till småttisarna. Det är skönt att få en massa saker gjorda, det känns skönt när det är ordning och reda här hemma.

Jo visst ja, vi har varit och köpt en likadan telefon som min till Peter. Han tittade så längtansfullt på min så nu har han en egen fast svart.

Team Fakta