Trötta fötter.

Jag går och står hela dagarna på jobbet, sitter bara på rasten när jag äter. Dessutom är golvet väldigt hårt, det gör att fötter och ben blir hårt åtgångna. Jag kan inte ha skyddsskor för jag får ofrånkomligt hälsporre, har försökt med flera modeller men med samma resultat. Så nu går jag i träskor med mjuk sula, det går bra. Men nu tänkte jag pröva med kompressionsstrumpor och hoppas att det ska hjälpa benen.

Jag hittade en site som heter Vårdväskan. Dom har sjukvårdsutrustning med färg. Mina strumpor kom i dag, dom är tvärrandigt blå,röda orange mm. Det andra paret är ceriseröda med vita hjärtan, helfestligt! Även ett par lila lackträskor, som ni kanske märker älskar jag färger. Så nu hoppas jag på att ben och fötter ska bli lite gladare och orka springa på kvällen efter att ha gått och stått i ca tio timmar.

I morgon ska jag till tandläkaren, bara på en undersökning men det är inte så kul i alla fall. Om det är bara det minsta fel så blir det så himla dyrt. Dessutom finns det roligare saker att göra än att gå dit.

Småttingarna är nog dom mest bortskämda marsvin som finns. Dom är vana vid att få sallad när jag kommer hem från jobbet. Men i dag hade jag ingen sallad, så dom fick vitkål i stället. Matilda kom glatt fram skuttande, bet tag i vitkålen, såg misstrogen ut och spottade ut kålen, tittade uppfordrande på mig. Vad hon tänkte stod helt klar – Var är min sallad snåljåp!! Det var bara att gå ner till affären och köpa sallad, vilket resulterade i ett belåtet mumsande.

Team Fakta