Lunchlöpning

Vi var två löpare som sprang den här måndagen. Vi började vid Rosenlundsgatan nära Zinken och sprang längs Tanto ned till vattnet för vidare transport mot Eriksdalsbadet vid Skanstull.
Där finns ett utegym och sedan springer man tillbaka, men jag frågade om hon ville springa runt hela ön. Vi fortsatte genom Hammarby sjöstad, längs kajerna till Slussen och vidare södermälarstrand, förbi långholmen och Reimers holme tillbaka där vi började och uppför backen förbi Zinken och till jobbet. Jag höll mig ett halvt steg snett bakom för att inte dra upp tempot. Nu blev det ett jättebra tempo och en bra lunchlöpning.
Det blev 1.07 timmar 11,5 Km.

Det är normalt väldigt kul på jobbet men jag håller på med grejer som fungerar ibland och det gör mig tokig. Magento kan leverera olika antal egenskaper på en produkt beroende av hur du frågar efter produkten. Och frågar du efter flera produkter samtidigt blir det ännu färre egenskaper – ibland.

Team Fakta