Ny vecka

Om du inte anmält dig till Karlstad 6h ännu så är det hög tid precis nu. Sedan anmälan öppnade igår kl 12 har 39 st anmält sig. Loppet går 31 januari i Våxnäshallen, Karlstad.
Vi anmälde oss nu på morgonen. Team Fakta har fyra löpare anmälda.

Både i lördags och söndags har jag sovit lite extra mitt på dagen. Det är något som nästan aldrig händer. Och att sova på båda dagarna har aldrig hänt förut. Det gick inte att fortsätta jobba utan att sova en timma. Jag jobbade för att komma igång på en uppgift så det blir lite lättare att fortsätta idag. Vet inte varför jag är så trött.

På lördag är det Spånga 6h. Jag tror inte att jag har vad som krävs för att prestera nära mitt pers på marathondistansen. Jag börjar undra om jag ska ta det som en trevlig jogg istället.

Vi gjorde rent till marsvinen igår och handlade mat till dom och oss för hela veckan. Vi fyllde även lagren med hö och alspån så det finns när vi flyttar hem till lägenheten.
Det är lite tråkigt att flytta hem till lägenheten för det markerar att sommarhalvåret är slut och vintern börjar. Dessutom blir det längre till jobbet och tidigare mornar. Men det är fördelar också.

Berlin marathon sprangs i helgen.
Det blev världsrekord på herrsidan. Läs mer på tävlingens hemsida.

Det 50e loppet av Lidingöloppet sprangs nu i helgen.