Cyklist igen

Vi cyklade idag. Jag till jobbet 10,0 Km 35.09 min, och hem igen 9.7 Km 27.51 min.
Ulla till jobbet 8,8 Km och hem igen 8,8 Km.

Idag har vi startat en ny planeringsperiod. Vi brukar normalt köra en metod som heter Scrum men idag var det ganska omöjligt att tidsestimera alla supportuppgifter så vi bytte metod och kör nu Kanban för denna period. Hellre det än att ha hälften av uppgifterna i Scrum och andra hälften i Kanban.

Jag har inte skrivit en enda rad kod idag. Bara suttit i möten och fått väldigt ont i benen av det. Var lite sugen på att komma ut på lunchen och jogga till Zinkensdamms IP för att testa banorna. Men när vi tog lunchpaus var jag glad att benen bar till lunchrummet.
Det finns en mängd artiklar om stillasittande. Här är en bra film om det.

Ultravecka via Apollo
Med Rune Larsson, Maria Thomsen, Petra Månström. Det låter häftigt.

Ultravasan 2014
Jonas Buud vann Ultravasan. Se Video.
Anders Szalkai skriver om sitt lopp.

Team Fakta