Ulla cyklar, jag vilar

Ulla har cyklat till och från jobbet varje dag den här veckan. Och det går bra dessutom.

Jag har vilat de tre senaste dagarna. Benen tappade kraft helt efter löpningen i måndags.
Vilan har gjort nytta och jag planerade att springa lite intervall i helgen när Kjell ringde och hörde om jag kunde hoppa in i stafettlaget för Bellmanstafetten på lördag.
Givetvis kan jag det. Vad kul. Jag ska vila imorgon och göra mitt bästa för laget på lördag.

De tre senaste dagarna har varit massor av jobb. Idag har jag haft det lite lugnare och skrivit rapporter, gjort funktionstester och kommit i kapp med tidsredovisningen. Kunde dessutom gå hem lite tidigare.
Imorse skrev jag ned en idé hur man kan logga in med lösenord utan att skicka över lösenordet. Och på väg till jobbet kom nästa idé hur man skapar en dynamisk koppling mellan produkter och kategoriträd.
Det snurrar hela tiden stora och små idéer i huvudet. Jag har alltid med en anteckningsbok och präntar ned dem. Ibland tittar jag tillbaka och får nya idéer av det jag läser.

Team Fakta