Äntligen en löpare igen

Nu är löparväntan över, jag joggade till jobbet imorse och det gick ganska dåligt men var kul.
9,7 Km 57.43 min.

Idag har jag jobbat med en integration och slipat på detaljer. Det här är i särklass den största och mest komplicerade integration jag gjort. Hade det här varit min första integration hade jag haft problem. Men integrationer har blivit min gren på jobbet och jag har gjort ett flertal.

Löpningen hem gick betydligt bättre. Jag testade att pressa på lite redan från start och märkte att skorna satt löst i 4.10 min/km. Fick fälla ned hälsnörena på tofflorna.
Tofflorna har blivit lite uttrampade sedan Stockholm Ultra.
Kunde hålla en hög fart från Zinkensdamm ned längs vattnet, men på Långholmen blev det tungt och uppförsbacke. Kom igång igen nedför Västerbron och kunde sedan hålla ett bra tempo resten av vägen. Uppför Tranebergsbron behövde jag knappt sänka farten. Mot Brommaplan är det sedan i stort sett svagt nedför hela vägen.
9,7 Km 45.24 min 4.40 min/km.

Ulla cyklade till jobbet 8,8 Km och på eftermiddagen cyklade hon hem 8,8 Km.
Därefter sprang hon Banjobyrundan 4,2 Km 27.45 min. Så fort har hon inte sprungit den rundan på väldigt länge.

Hoppas det var intervallerna igår som öppnade dörren för vår lite snabbare framfart idag.

Team Fakta