Loppis.

Det har ju sedan några år blivit en trend med loppmarknader. Vi brukar gå och titta om man kan hitta något som man inte visste att man behöver. Ofta lyckas man med det och kommer hem med ett ”fynd”. Ibland är det verkligen ett fynd, men inte alltid. Jag brukar köpa böcker, det är så mycket billigare än att köpa nytt. Har man läst en deckare och vet vem som är mördaren är det inte lika spännande att läsa om boken.

Så nu i dag har vi för första gången stått på andra sidan bordet. Alltså vi har sålt grejer. Ingen av oss visste vad vi skulle vänta oss av det hela. Föreningen här på Snickarbacken ordnar varje år en loppis. Jag tänkte sälja mina cd-böcker och en del kokböcker. Peter skulle sälja sin synth, den har stått många år och samlat damm. Vi blev av med en del men det vart lite långt att sitta still i tre timmar. När vi kom hem tog vi på oss och gick en runda för att få liv i baken igen.Det har varit en händelserik helg med både teater, födelsedagskalas och nu en loppis.

Team Fakta