Speldag

Idag har vi speldag. Min kompis Kristian kommer över och vi ska spela. Men först är det träning. Kristian springer lite men spelar mest badminton och innebandy. Sporter med snabba spurter.
Vi kör banjobyrundan och då kommer vi till intervallrakan vid Bromma flygfält efter en kilometer. Där kör vi 3 set med 2 intervaller. Lagom möra fortsätter vi jogga en liten bit till kortbacken.
Här kör vi 5 st kortbacke och håller stilen uppför. Det är inte hastigheten som är avgörande, det gäller att ha en bra stil och för att kunna studsa upp i den stilen behövs lite fart.

Vi joggar vidare, nu ännu mörare. Efter ett tag kommer vi till långbacken. Här är gäller det att springa smart så man orkar alla repetitioner. Eftersom vi testar långbacke idag får det räcka med fyra repetitioner. Först hela backen, det tar 1.15 min och sedan två kortare som tar 50 sekunder vardera och avsluta med hela backen. Nu är vi möra på riktigt. Vi skippar utegymmet med löpskolningen och joggar hem istället.
7,3 Km 1.00.27 tim.

Det blir mycket skjutaspel med Counter Strike GO och COD Modern warfare 2. Men vi testar också ett nytt kortspel som är både gratis och väldigt kul. Hearthstone från Blizzard. Den som spelat Magic the Gathering känner igen sig.

Team Fakta