Fest

Det blev ingen löpning till jobbet idag. Jag har fått cykelknä. Det ömmar på höger knä. Dumt nog testade jag massage och tänjning så nu ÖMMAR det på höger knä. Som tur är påverkar det inte min framfart och jag räknar med att vila ska fixa detta.

Vi har haft möte i bokcirkeln idag och diskuterat tre kapitel från boken ”Ren kod”, hur man skriver programkod på bästa sätt. Jag är mycket ivrig att använda det jag lärt mig.

Jag har jobbat med nya finesser i en integration till en känd klädkedja. Målet är att byta ut det komplicerade kategoriträdet utan nertid. Det är kul med alla dessa detaljer som måste stämma. Jag använder metoder från ”ren kod” för att underlätta.

Hela teamet begav sig till Gården matsalen på Norra Bantorget för att äta mat och prata. Vi fick även med en teammedlem som slutat. Det var kul att träffas och prata lite annat än jobb.

Jag åt en god förrätt med därgjorda små chorizo korvar. Huvudrätten var fyra köttkuber, den var inte så kul men pommes på sötpotatis var en positiv upplevelse. Två cola senare och budgeten på 500 kr var slut.

Det är skränigt och hög volym. Jag hörde det mesta från de som satt närmast och 20-50% från de som satt en meter bort. Det var mycket ansträngande. Det var så hög volym att vi inte märkte brandbilen på utryckning som parkerade 30 meter från oss och rökdykare som gick in i köket på Norra Latin för att släcka. Först när folk stod uppradade med sina snuttefiltstelefoner i näven för att Instagramma händelsen så upptäckte vi vad som var på gång.

Jag testade en alkoholfri drink, Copacobana, den var en trevlig upplevelse. När vi bröt upp gick jag till St Eriksplan och åkte hem till Brommaplan. Där var det fem meter kö ut på gatan från Mc Donalds kl 11 på kvällen.

Det är kul att studera det här fenomenet med inneställen, men jag kommer nog aldrig att förstå dragningskraften det verkar ha på många människor.

Team Fakta