Cykelträning

Hittade ett spännande UI bibliotek imorse w2ui.com, den har en list-widget där som är enastående.

Cyklade till jobbet 9,7 Km på 30.56 min.
Det är många som cyklar på morgonen nu. Tekniken är att vara i vägen så lite som möjligt och i första hand bli ett med flödet av cyklister. Jag känner mig mycket säkrare på cykeln nu jämfört med de första turerna i år. Jag har inte suttit på en utecykel på många år.

Idag har jag slutfört en medlemsimport till en av våra kunder, testat importen, uppdaterat arbetsuppgiftens text och dokumentaterat så andra kan testa också.

Cyklade hem 9,7 Km 27.09 min.

Ulla sprang 4,2 Km på 30.17 min. Sedan körde hon 30 minuter 15 Km på motionscykeln.

Jag passade på att klippa gräset och laga maten så Ulla skulle kunna ta det lugnt och träna ordentligt. På de 17 år vi haft kollo har jag max klippt gräset en gång tidigare, det är Ullas trädgård. Men eftersom jag vill att Ulla ska träna mer så får jag se till att komma före henne på sådana här saker.

Ulla har nu också format sitt mål med löpningen.
– Att springa 5 mil i veckan och se hur långt det når på tävlingarna.
Ulla kommer även att kombinera med motionscykeln och lite backträning, men när jag nämner löpskolning så börjar hon hosta.

Jag har tagit över ansvaret för bokningar till saker vi ska vara med på. Men vi hjälps åt att boka. Idag fixade vi flyg till Tallin marathon. Det är en del kvar att göra på listan men får ta lite i taget.
Ska hinna läsa på om Clean Code också, det är möte i bokcirkeln imorgon.

Skönt att det är nationaldag snart. Då ska jag läsa i Szalkais bok, testa ScrumGo och ladda upp för ultrapasset på lördag med Ulla och Annica.

Team Fakta