Planeringsdag

Det blev mycket på en gång idag. Estimeringar, Scrum demo, Scrum retrospective, Scrum planning. Det var extra svårt denna gång när många är på semester och en ska ha barn om några dagar. Men vi fick ihop en arbetsplanering för de kommande två veckorna.

Jag är extra nöjd för det ser ut att finnas lite mer programmering denna gången. Utredningar, Felsökning, Kommunicera och dokumentera är alla bra grejer men det är programmeringen som är guldkornen.

Benen känns ganska bra. Lite mitt på låren, lite stelt på sidan av vänster vad, och fotlederna är lite ömma när jag springer och inte landar helt rakt. Jag sprang en bit idag för att hitta brownies till mina arbetskamrater. De såg lite hängiga ut och behövde brownie och kaffe.

Vi var tre från Vaimo som sprang Stockholm marathon. Staffan, Pierre och jag. I september ska jag springa Tallin Marathon och då är det 26 stycken Vaimolöpare från Tallinkontoret som ska springa någon sträcka av 10Km, 21Km eller Marathon. Det vore kul att få med några från Stockholmskontoret också. Ska föreslå det för Staffan och Pierre.

Jag cyklade till jobbet idag. 32.10 min 9,7 Km. Och sedan hem 29.18 min 9,7 Km.
Jag går i tunga backar som den från brofästet under Västerbron och upp på bron.

Ulla cyklade på motionscykeln 30 minuter 15 Km.

Jag fick jättelång näsa imorse när jag skulle anmäla mig till Jättelångt. Sista dagen var igår. Men så är det. Loppet går den 14e juni och lär vara en upplevelse.

Team Fakta