Dagen efter bataljen

Idag har vi tagit det lugnt. Ulla var med på ett möte på Kolonin och en del hade sett Ulla på TV igår när hon blev interviewad vid halvmaranpasseringen. Hoppas det kommer på TV4 play.

Vi har tagit ut en av motionscyklarna till Kollo så Ulla kan varva med löpning och cykel. Jag varvar redan eftersom jag cyklar till jobbet.
Tror att det är cyklingens förtjänst att det gick så bra igår. Benen är vana vid ansträngning på en annan nivå nu.

Vi har ätit segermiddag på Parma i Sundbyberg. Ulla beställde sin favorit Avocadopasta och jag testade Pasta Parma. Man kan sätta ihop en helt Ok pasta hemma men på Parma är pastan i en helt annan liga. Det är perfektion, en smakupplevelse som bara ett fåtal restauranger mäktar med.
Jag känner bara till två restauranger som klarar detta. Parma i Sundbyberg och restaurang Kvarnhjulet i Edsberg.

Jag har suttit med LibreOffice Base och försökt hitta var alla nödvändiga funktioner finns i det programmet. Tyvärr saknas flera grundläggande funktioner som fanns i Microsoft Access redan för 15 år sedan. Fick lägga ned detta. Tråkigt för jag vill verkligen inte fortsätta med Microsoft Access och vara låst till den plattformen.

Marsvinen har mumsat både grönsaker och frukt, och färskt gräs. De tigger mat trots att de är så mätta att de inte orkar fler jordgubbar. Vi kan ha pellets framme hela tiden, de bryr sig inte om dem.

Vi är båda peppade att komma igång med träningen. Nästa helg är det långhelg igen. Är väldigt sugen på ett ultraskubb om benen tillåter.

Team Fakta