Lätt resa till jobbet

Idag har Ulla och jag varit gifta i 21 år. Tiden går snabbt när man har kul tillsammans.

Nu har alla morgonjoggare vaknat. Det var fler löpare än vanligt ute idag. Såg ca 10 kvinnor och en man som hade Stockholm marathontröja.Har noterat tidigare år att många kvinnor springer före jobbet medan många män springer efter jobbet.

Löpningen idag gick bra. Känner mig stark, det är kul att springa. Det var en annan löpare som skulle samma väg. Det går alltid bättre att springa med andra löpare även om man inte springer tillsammans.
9,7 Km 54.38 min

Jag har försökt få ”Goat simulator” att fungera under en längre tid och testat massor av tips. Det verkar vara ett underhållande spel där man är en get som hittar på hyss.

Valaffischerna nere vid Reimers holme för Centerpartiet har blivit förstörda. Sverigedemokraternas budskap i tunnelbanan är vandaliserat och de får mötena förstörda.
Tydligen hade vänsterpartiets ungdomsförbund blivit uppläxat för att ha uppmanat att störa möten. Odemokratiska aktioner är allvarligt. Vem ska bestämma vilka åsikter som får framföras?
Voltaire hade många starka åsikter. Här är ett av hans berömda citat: ”I do not agree with what you have to say, but I’ll defend to the death your right to say it.”

Handbollspelaren Nacor Medina blev avstängd igen. Av det jag såg på Sport spegeln så förstår jag att han blev arg. Matchen är avblåst och motståndaren ligger på marken och försöker fälla honom. När han blir utvisad försöker en i publiken att sparka honom i ryggen. Klart fan man blir arg.

Idag har jag jobbat med filexport och estimeringar. Det är kul.

Team Fakta