Tankar om tid.

Andra advent, och det går mot jul med rekordfart. Jag undrar om inte veckorna går fortare nu än för femtio år sedan. För när man cirka sex eller sju år så gick tiden till jul fasiken så mycket långsammare. Dagarna sniglade sig fram och tomten ville aldrig komma. Nu hinner det inte bli slutet av November och vipps så tår tomten där och HOHOar i farstun. Tiden är ett konstigt fenomen, står i omvänd proportion till din ålder.

I dag har Peter försökt rädda det som räddas kan av sina träningspass. Dom har blivit raderade när han gjorde en uppgradering av ett program. Så nu får han sitta och kolla i sina anteckningar och återskapa det som försvann. Jag har en vanlig bok som jag skriver i, den började jag i 2007 och har nog något år kvar innan den är full. När man sitter och tittar på alla pass jag har gjort och hur mycket tid det har tagit! Och hur mycket kul jag har haft som jag inte skull ha haft utan löpningen, vad skulle jag då ha gjort med den tiden.

Team Fakta