Hosta och maskrosor.

Varför göra en massa tråkiga sit ups när det räcker med att bli förkyld och hosta. Det är mina magmuskler ett levande bevis på. Håller jag på ett tag till kommer jag att få en välutvecklad sexpack.

Det får bli en lugn helg med lite trädgårdsskötsel. Jag har fått ett tips på ett medel som förhoppningsvis håller rådjuren borta. Men det hjälper nog inte mot maskrosorna. Dom frodas lika bra i år. Så det blir till att gå handgriplig tillväga.

Peter ser fram emot att få sitta vid datorn.

Småttingarna har fått två nya smakupplevelser. Först fick dom färskt gräs, det var en smaksensation som uppskattades. Under nöjda gnyenden försvann gräset med rekordfart. Sedan var det dax för att få smaka vattenmelon. Även det utlöste en symfoni av pip och gnissel. Det ska bli kul att se hur dom reagerar på att få komma ut i sin utebur, men än har det varit lite för kallt.

Team Fakta