Cykel är snabbare än T-bana

Nu har jag cyklat två dagar i rad. Hostar för mycket för att anstränga mig, då är cykel perfekt att glida fram på.
Fyra gånger 9,5 Km med tider runt 32-36 min utom hemresan idag som gick på 25.59 min. Det var inte så många cykelflanörer på banan.
Det går snabbare att cykla än att åka T-bana. Dessutom sparar jag 25 kr per tur. Och med matlåda istället för att äta ute så blir det stora pengar på ett år. På 30 år sparar man en miljon. 🙂

En del har så skruttiga cyklar. De trampar i nedförsbacken men trots det rullar jag ikapp och får smyga med bromsen för att rulla i samma hastighet.
Jag har inte lagt märket till det förut men några pillar på telefonen medan de cyklar. En del kör så långsamt att de får problem med balansen och vinglar över hela körbanan.

Ska korrigera växlarna lite till imorgon. Spaken är så slapp att den själv byter till en tyngre växel när det är som mest olämpligt.
Den tyngsta växeln får jag bara i med en snabb manöver. Det är snabba fixar.

Ulla hostar rejält. Hon tappar andan och kippar efter luft mellan hostningarna. Trots det är det svårt att övertala henne om att inte jobba i det tillståndet.
Någon Womens health halvmarathon blir det inte för Ulla på lördag. Men jag hoppas vi kan komma in till Djurgården och titta på loppet och filma lite.

Det går bra på jobbet. Har gjort klart en modul för att snabbt kunna sätta upp Trade Tracker i Magento. Ännu ett sätt att spåra och logga allt som besökarna gör.
Just nu jobbar jag med ett sätt att snabbt och enkelt välja vilka informationsblock man vill ha på en produktsida för en specifik produkt. Till exempel kragtyp, material, sömtyp osv kan visas med informativa redigerbara block. Blir väldigt snyggt på produktsidan.

Marsvinen har vant sig vid att vara på kollo och ha oss nära hela tiden i den lilla stugan. Matilda är coolast och låter ingenting komma mellan henne och en mumsbit. Hon ryggar inte när man klappar henne. Chilla och Blomma är ganska tama medan Eva fortfarande är skraj för allt.

Team Fakta