Uppladdning

På dagarna har jag jobbat och det har varit mycket programmering vilket jag gillar. Jobbat med att skicka data till ett API men även tagit hand om supportärenden.

På kvällarna har jag försökt få Ullas nya dator att göra recoveryskivor eller någonting som tillåter att Windows installeras på nya hårddisken. Ska ringa Lenovo igen och se om de kan skicka recoveryskivor. I annat fall drar jag gladeligen upp plånboken och köper ytterligare en licens av Windows 8 bara för att få slut på lidandet.

Igår fick jag ett epost och kom att tänka på att jag borde lägga upp filmer på alla tänj och stretchövningar jag samlat på mig. Har också en massa balansövningar, styrkeövningar men bara ett fåtal kordinationsövningar, där ska jag samla ihop fler.

När man tänjer en muskel så drar man ut den. När man stretchar en muskel så ger man den först statiskt arbete och sedan tänjer man den. Jag föredrar att värma upp och sedan tänja musklerna i ett separat träningspass och inte smådutta i samband med löppasset.

Jag gjorde ett tänjpass i morse för benen. Det är tungt att få ut alla starka muskler. Det är också bra meditation att  varva ned och fokusera på nuet.

Slutade dagen innan 8 timmar. Jag känner när IQ droppar för lågt. I det läget måste man öka ansträngningen under en längre tid för att uppnå samma resultat. Jag insåg att det var ridå när jag kollade hur size guides fungerar hos en kund, hittar modulen, kollar koden och tycker mig känna igen kodstilen. Den som tillverkade modulen för ett par veckor sedan var jag själv.

Fick berättat hur det var på Balaton ultramarathon 195 Km. De hade extremt varmt väder. Nästa år ska vi vara med. Jag blev så sugen på att springa där igen.

Snart ska vi springa ett marathonlopp, men mer om det när vi väl sprungit.
I påskhelgen är det ultraträning fick jag tips om. Planerar att vara med på 55 Km 7 min/km.

Ulla jobbade över idag så jag fixade maten. Bönor och linser mm i krossade tomater med stekta falukorvsbitar, vi kallar det för kladdemat. Man blandar i vad man har. Snabbt gott och enkelt.

 

Team Fakta