Fredag

Äntligen fredag, då ska jag sluta klockan ett, härligt med tidig helg. Jag hade planerat att köra ett långpass på gymmet i dag, där av blev intet. Det satte Idrottsgalan stopp för. Den går ju av stapeln på måndag, så dom ville ha boken med alla nomineringarna i redan i dag. Så det var bara att snällt ställa in träningen och köra den färdigt. Vi har mycket att göra förövrigt också så det har blivit både övertid och undertid. Undertid är när jag börjar före klockan sju som jag egentligen ska göra. Vilket händer lite då och då, nu på måndag till exempel.

Peter slutade samtidigt med mig, så vi beslöt att göra kvarterskrogen äran av ett besök. I bland är det så skönt att slippa laga mat. Peter har en favorit, fiskplanka. Det som plankstek fast med fisk i stället för kött.

Mätta och nöjda var det hög tid att gnugga geniknölarna med På spåret. Inte för att jag vet var vi är på väg. Jag tycker det ser lika dant ut nästan över allt. Men det är kul när dom har en stad som vi har varit i. I dag var det Berlin, då sitter jag och njuter av att vi har sprungit där.
Sedan var det en humorgala. Antingen har jag absolut ingen humor eller så var dom inte roliga för fem öre. Om det var höjdarnumren som dom hade valt ut och visade så gud hjälpe mig för resten av numren.

Team Fakta