Jultraditioner.

Julen är en högtid med många traditioner. En tradition som vi har i vår familj är att alla kommer på jullunch till oss på juldagen. Det är något jag uppskattar, att vi alla samlas och pratar en stund. Det började när mamma och pappa blev äldre, det blev jobbigt för dom att vi kom till dom hela bunten. Så vi delade på juldagarna. Ena dagen hos någon av mina systrar och en dag hos oss. Det behöver inte vara något märkvärdigt, det räcker med kaffe och en bulle. Huvudsaken är att vi ses.

Våra små damer har blivit lite mindre rädda av sig. Nu går det att locka med en godsak och dom kommer fram och äter. Fast helt säkra är dom inte, men det kan man inre begära efter bara ett par dagar. Gurka och grönkål är två nya bekantskaper som föll i god smak, även tomaten gick bra. Men utan tvekan är apelsinen favorit nummer ett. Buster var inte så inreserad, han tittade lite avvaktande men fann att dom inte var så roliga. Han uppskattade tuggbenet bättre.

Team Fakta