Vasaloppet 2013

Ulla på väg hem från rundan runt Edsviken
Ulla på väg hem från rundan runt Edsviken

Närmar mig 70 km på cykeln. Har kört mot mina tider från 2009 men då fick jag en svacka efter 60 km och har nu samlat ihop ett försprång på 6 min. Är fortsatt pigg och ska köra på igen på motionscykeln.
Nu är jag uppe på 80 Km och tiderna från 2009 kommer ikapp mig, jag kör bra men körde ännu bättre 2009.
Uppåt 100 Km nu. Får kämpa för att hålla mig före. Det är sex skidlöpare i klungan. KÖR GRABBAR, så jag kan sluta cykla.
Jörgen Aukland först över mållinjen. Jag gjorde 115900 meter på 3.50.48 tim, motstånd 5 och sadelhöjd 7.

En snabb dusch och på med löpkläderna. Ulla kom hem efter 3 tim från jobbet. Strul med maskinen. Hon gav sig ut på en löpning runt Edsviken.
Jag sprang till Edsbergs slott och vidare längs vattnet för att möta henne. Väl borta vid stigningarna ringer jag henne. Hon hade tagit stora vägen och var på väg till simhallen. Jag vände och sprang till Edsbergs slott igen där vi träffade på varandra och hade följe hem.
Jag sprang 10,94 Km på 1.29.15 tim.

Ulla sprang 22,4 Km på 3.09.52 timmar. Klockan är två. Nu ska vi äta lunchen. Ulla har bara ätit två smörgåsar idag. Det har jag också gjort men även druckit blåbärssoppa och ett par muggar Coca cola.

Team Fakta