Fotpod, jobbat hemma, Sookie

Jobbade hemma idag. Mår ok men inte mer än så. Dessutom är det mellandag och antagligen väldigt lugnt på jobbet. Det är fantastiskt att det går att göra så här så jag är mån om att det ska fungera bra när jag jobbar hemma.
Ulla har fixat i trädgården och gjort fint. Det är roligare nu när hon får behålla växterna. Gallerstaketen hon har satt upp är effektiga mot rådjuren.

Efter jobbet åkte vi in med T-banan till AddNature på Birger Jarlsgatan 65 för att köpa en FootPod till min Garmin Fenix. Jag är inte nöjd med den dåliga felmarginalen på Garmin Fenix. Som bäst kommer den i korta stunder ned till 6-9 meters noggrannhet medan man på Garmin Forerunner 305 kan få nedåt 4 meter i längre perioder.
En lösning skulle vara att använda en så kallad foot pod på skon och låta den mäta avståndet. Då ska det bli mindre fel än om GPSen sköter det.
Jag har pratat med Annica om foot pod och hon är nöjd med sin så jag vill också testa.

På kvällen läste jag ut sista delen om Sookie Stackhouse (True Blood). Den var riktigt bra. Det är skönt/tråkigt att det är över, men efter 14 böcker så är det bra nu. Rekommenderas.
Jag har en hög med sex nya böcker att läsa. Har inte valt ut vilken det blir härnäst.

Team Fakta