Dalhalla här kommer vi!

dalhallaUlla har fixat biljetter till Dalhalla, en konsert med Malena Ernman, Lill Lindfors, Nils Landgren i sommar.
Det ska vara ett fantastiskt ställe att lyssna på musik. Men man ska tydligen ha med sig bra med kläder för det kan bli kallt.

Jag har jobbat med en test-go-live idag och hittat saker som man inte vill ha olösta på en go-live.
Har kunnat stå och jobba idag men fått vagga fram. Det är skönt att kunna röra på sig hela tiden och inte sitta fast i en stol.
Drog ut en tung låda och brukar fånga den med låret men när lådan var på väg insåg jag att det inte var en bra idé och hann undan.

Ulla har varit hos Ingalill och gosat med hunden Buster. Han vill att Ulla ska sitta på golvet och så ska de tula. Hon ska inte sitta i soffan och prata.

Tittade in på Facebook och såg att det är nästan 100 st som visat intresse för att komma på Årets sista långpass. Några dagar innan den 28e ska jag be alla att uppdatera om de fortfarande har för avsikt att komma. Vi har mängder med termosar men det räcker till 50 personer. Vi funderar på lösningar. Det ska in i Yarisen också 🙂
Det kommer att bli jättehäftigt och jag hoppas att alla 100 vill och kan komma.

Idag har jag lärt mig mer om Magento Admin HTML. Ett grymt krångligt och ineffektivt sätt att visa lite saker på skärmen. Det är så krävande att en del kunder måste ha en separat server som enbart kör administrationsdelen av webshopen.
Och så har jag lärt mig om Web sockets. Det är dubbelriktad kommunikation mellan webservern och webläsaren. Det ska jag bygga in i mitt system.

Team Fakta