Äntligen träning

Det blev lite träning för mig med. Hade några timmar över mellan att jag jobbat klart och att jobbet skulle ut på julbord.
Passade på att springa runt kanten på söder med start och stopp uppe vid Zinkensdamms IP. Det var tyst ute, så tyst det bara blir på vintern i Stockholm. Lite snöglopp, lite mörkt, lite kyligt och helmysigt. Mötte några löpare. Vinden ökade och snön blev vassare. Vid båtarna önskade jag mig mina skidglasögon som ligger hemma.
Det lugnade sig på södermälarstrand och jag kunde passera Långholmen och Reimers holme utan snö.
Det blev 13,2 Km 1.17.44 tim.

Jag har märkt att jag tar i för hårt när jag tränar på gymmet. Det gör att jag tränar totalt sett mindre och blir sämre med mer värk och krämpor.
Träna på gym kan aldrig ersätta att springa ute. Idag brände låren redan från första steget. Jag har krämpor sedan passet i måndags.

Det var mer tid kvar innan julbordet så jag gick från Zinken till T-centralen där vi hade julbord på Nordic Light hotell.
3,2 Km 37.58 min. Var helt översnöad när jag kom fram.

Team Fakta