Julbord, nam nam.

Bergendal ´s julbord är en gormetupplevelse. Vi var där i dag och åt jullunch. Det bästa med julbord är att man får plocka själv det man vill ha, till skillnad mot jultallriken. Då slipper man sitta där med mat man inte vill ha. Jag är mycket sparsmakad när det gäller sill. Det hör ju till på en jultallrik och då är det kört för mig.

Syrran skulle ha varit med i dag, men en ond rygg satte stopp för det. Men ska det vara julbord så ska det vara julbord. Så i morgon kommer vi att hämta henne och ha lite plockmat här hemma i stället. Då slipper hon röra sig mer än nödvändigt.

Vi ska även köpa julgran. Det är tidigare än vanligt men eftersom jag ska operera handen och kommer att bli lite mindre fingerfärdig några dagar så ska vi klä den redan nu. Dessutom är det så skönt att vakna av att den tänds på morgonen när man ska upp till jobbet. Finns det något som luktar så gott som en gran?

Team Fakta