Klippa trädgården

Vi hjälper Inga-Lill att klippa gräset och klippa buskarna på hennes kolonitomt. Ulla tog jag häcken och jag tog gräsmattan. Allt måste vara klart innan midsommar för sen gör de inspektion. 

Vi var på Elgiganten och köpte en ny dammsugare som är väldigt effektiv.   Det är lite besvärligt att ta ut den vanliga dammsugaren och montera ihop den här är mycket enklare att hantera. 

Köp även en hårtrimmer och har klippt mig själv. Det blev lite bättre än det brukar vara. Jag fick till och med godkänt av Ulla. 

På morgonen spelade vi Pokémon och gick i 2 timmar och 24 minuter. Vi gick runt Edsbergs slott några varv och sen hem igen. Jag fick hela fyra nya Pokémon. Det händer aldrig att man får en ny Pokémon på den nivå som jag är på. Och jag kommer även upp i level 32. 

Team Fakta