Dubbelpass

Ulla kände av en viss trötthet i benen. Hon jobbade över idag så det blev ingen träning.

För mig blev det powerwalk idag igen på lunchen. Var lite orolig för framsida ben och ovansida vrist, det var lite ansträngt i början men blev bättre medan jag gick. Gjorde ungefär samma bana som igår men idag blev det 27.09 min 3,4 Km. Det var en hel del snö i Tanto eftersom det snöade inatt. Igår gick jag i vanliga kläder. Idag var jag smartare och bytte om innan.

Hade redan igår planer på att sluta tidigare och springa hem, och idag samma planer. Men det gick inte att sluta tidigare, jobbade istället över en halvtimma. Det är jobbigt att ändra planer så jag sprang hem i alla fall.

Från Monopolet som ligger nära Zinkensdamm, smågator via Riddarholmen, matrast vid McDonalds centralstationen, LO borgen, ut på Odenplan och plötsligt hittar jag butiken ´´Serier & Sånt´´. En äkta seriebod! Jag är en Fantomensamlare, eller var i alla fall mellan 1982-2004. Kanske ska ta upp den hobbyn igen.

Fortsatte mot stålbron vid Brunnsviken. Bergshamra, Mörby centrum och sedan de sista 6 Km hem till Sjöberg. Fick sätta mig i en snödriva och besikta ena fotens tår.

Det blev 19,6Km 2.20.34 tim. De sista 5 km var riktigt sega. Snömodden tar på krafterna. Nästa gång ska jag ha med något att dricka och äta.

Team Fakta