Ny vecka, nya tag

Igår kväll tog jag hand om den eländiga hälen. Det gör ont att tänja men resultatet är omedelbart en förbättring.
Joggade till jobbet i morse och upptäckte ganska snart att jag varit lite för entusiastisk med tänjningen. Ett par av muskelfästena gnällde och jag sänkte farten ordentligt för att kunna springa utan känning.

Det blev 9,5 Km på 58.54 min.

Idag har jag jobbat hela dagen med utredningar. Hur kommer det sig att… och så ska jag ta reda på det. Det är viktigt att skaffa sig ordentliga underlag vad och varför innan man ändrar i programvaror. Har inte skrivit en enda rad kod idag.

Kom hem tidigt. Ulla och jag gick en promenad 4,2 Km 48.58 min. Har märkt att löpningen blir bättre om man kompletterar med något annat, till exempel cykel, simning, promenad, rullskidor, spinning, styrketräning.

Vi skördade lite äpplen och gjorde äpplen i ugnen med vaniljsås. Det blev väldigt mycket för magen men gott är det.

Team Fakta