Det felande attributet

En del kunskaper är svåra att få men enkla att bära. Magento är bra på att dra en nära vansinnets gräns.
Hade jag vetat två enkla regler hade jag varit lite gladare nu. Attributens namn maste_dopas_sa_har och inte på något annat sätt.
Ett produktattribut i en collection för en store högre än 0 läses bara in om man har ett värde i store 0.

Jag har kommit fram till en annan insikt som smärtar. Min bäbis, det projekt jag jobbat på sedan 2010 måste pausa. Jag klarar inte att ha två avancerade system i huvudet samtidigt. Jag är tvungen att spendera fritiden med Magento istället om jag ska lära mig allt jag behöver för jobbet. Det är lite av att städa och må bättre. Förenkla tillvaron. (Jag försöker i alla fall intala mig det)

Ser fram emot att få jogga ordentligt i helgen. Då blir det löparfest.