Träningsvärk

Benen, baken, ryggen – de är sura som tusan på att jag sprang med hälkick. Jag vilade kroppen idag och fraktade mer ombyteskläder till jobbet. Men det ska bli mer hälkick. Får jag en så stor träningsvärk av så lite löpning. då är jag otränad och behöver mer.

Jobbade på mitt projekt innan jag åkte till jobbet.

Idag har vi importerat stora mängder produkter på livesiten. Allt lägger sig på plats som det ska. Hade dock ett enträget litet fel. Fick till slut audiens hos en senior utvecklare som konstaterade att det var konstigt. Jag fortsatte lirka med detta i sex timmar utan att lyckas.

Ulla har jobbat mycket den här veckan men idag var det nog rekord. Hon började jobba kl 7.00 och slutade kl 20.40. Jag hade fixat Lasagne. En snabb dusch och sova kl 22-05 för att åka till jobbet igen.
Tre timmar gick åt för ett elfel i maskinen. När elektrikern kom gjorde han mätningar, kollade skisser och lokaliserade ett relä som han pucklade på (gav en snyting) så att maskinen startade.

Team Fakta