Nintendo Wii Fit Plus

Idag testade vi vår Nintendo Wii Fit plus. Det är en balansbräda som kopplas till TV-spelet Wii och det följer med en massa spel och övningar.
Backhoppning, Hinderbana, Höfta till tal och få ihop 10, Slalom, Snowboard, Flaxa runt och landa på rätt ställe – det är bara några av de 65 spel och övningar som finns med.

Vi har bara kört några av spelen och tiden rann iväg. Fyra timmar med roligt. Det är kul för det är både fysiskt och kräver balans. Jag ser fram emot att testa SegWay simulatorn. Vi får se hur mycket träningsvärk det här ger imorgon.

Vi fick se en ledbuss som hade mosat en busskus, ett bullerplank och kört nedför en slänt. Det var 607an till Mörby centrum som hade kört på avvägar. Ulla stannade bilen, ringde 112 och stack iväg för att kolla om någon behövde hjälp. Jag höll ordning på Buster. Det stannade många bilar, de fotograferade, en del steg ur och lunkade fram till bussen för att fotografera och sedan åkte de. Helt otroligt. Folk var intresserade av en häftig bild, de var inte intresserade av att kolla om någon behövde hjälp. Ulla konstaterade att alla kunde gå av bussen, chauffören var chockad med oskadd, ingen låg under bussen. När räddningstjänsten kom fick de en snabb rapport och sedan fick vi åka.

Ulla har löst korsordet idag och jag har programmerat. Börjar bli ganska skarp på Javascript. Såg att Wii balansplattan kan läsas från Linux med Python.
Har tittat på filmen ”Outlander”. En film med utomjordlingar, science fiction, monster och norska Vikingar. Det var faktiskt en spännande kombination och en underhållande film. De har den goda smaken att inte placera horn på hjälmarna.

Det är skönt att ha en dag där man kan ladda sina batterier, sova ut och slippa vara effektiv och nyttig.

Team Fakta