Morgonjogg

Var så trött igår kväll att jag somnade en bra bit innan kl nio. Det var ändå segt imorse trots nio timmars sömn.
Det gick väldigt bra med löpningen till jobbet. Kunde springa en bit på tå och blev aldrig trött.
Hoppas få till några bra pass innan 6 timmars i Karlstad. Idag blev det 9,5 Km 53.48 min.

På jobbet hade vi buntat ihop alla möten på morgonen för att få veckan fri för leveranser. Det var scrummöte, retrospectivemöte, scrumplaneringsmöte och informationsmöte om nya team. Visade sig att jag är kvar i samma team och att jag inte behöver flytta mitt bord.

Vi pratar inte med varandra på jobbet, vi skickar meddelanden om man behöver hjälp. Då stör man ingen annan, och den som får meddelandet kan svara när det finns tid.
Även om vi sitter bredvid varandra så hjälper vi varandra via datorn. En del av teamet är i Åre och andra kan jobba hemma ibland. I det läget är det ganska mysko varför vi ska sitta bredvid varandra. Vi pratar via Skype chat och använder epost undantagsvis.

Jag har jobbat i månader med en integration mellan InRiver (Produktdata) & BizTalk (priser och kampanjer) in i Magento. Det är den största integration jag hittills gjort. Nu är acceptanstesterna genomförda och vi närmar oss slutet på projektet. På mycket länge kunde jag sätta klorna i en helt annan kund och en helt annan uppgift.
En kund vill att allt man matar in i kassan ska finnas kvar även om man läser om sidan senare. Jag fixade det genom att göra mitt första Prototype-script. Det var kul.

Ulla jobbade över idag med. Jag fixade kinesisk mat till middag. Det blir inte någon löpning för Ulla när hon jobbar 11 timmar.

Team Fakta