Hälkick till jobbet

Som vanligt jobbade jag på mitt projekt imorse ett par timmar och märkte inte att klockan var åtta och jag hade möte kl 9.
Fick jobba med steget och sprang till jobbet 9,5 Km på 47.55 min. Hann duscha och vara på plats 8.59 för att se att mötet var skjutet en halvtimma.
Har jobbat med att få igång integrationen på kundens live site. Det gick bra.

Större kunder har ofta tre utvecklingsnivåer där första är en utvecklingssite där vi utvecklare installerar och testar de saker vi utvecklat på våra datorer och ser att det fungerar med allt annat som utvecklats. Den andra nivån är staging. När vi har en färdigtestad funktion kontaktar vi kunden och de ber oss lägga den på staging. Vi gör det och skickar över information hur man testar funktionen. Om kunden godkänner funktionen så lägger vi den på livesiten och då kan vår kunds kunder använda funktionen.

Den kloke försöker att inte göra några fel, den vise försöker göra så lite fel som möjligt.

Team Fakta