Förkylningens nya tricks

Idag gick Premiärmilen i Stockholm. 10 Km på Djurgården.
Idag gick också Berlin halvmarathon. Isabellah Andersson tog en tredjeplats.

Min förkylning är fortfarande väldigt geggig, hostar igång på morgonen, fortsatt ont i halsen och nu har jag fått ont i kindtänderna också. Har en läkartid imorgon. Därefter hoppas jag veta mer.

Ulla tror att jag är orolig inför Connemara ultra om två veckor. Är jag helt frisk så springer jag, i annat fall är jag supporter. Att jag troligen inte kommer kunna träna något tills dess bekymrar mig inte. Det finns tid för en antibiotikakur innan dess ifall doktorn tycker att det behövs.

Det är träligt att behöva sitta inne och inte ha mental kapacitet att göra något vettigt.
Jag ville absolut vara med idag när vi storhandlade på Coop. Jag gick sakta som ett rundningsmärke på Coop medan Ulla hämtade varorna. Jag sov ikapp ansträngningen när jag kom hem.

Team Fakta