Lördagsjogg

Jag brukar vara uppe tidigt även på helgerna men idag vaknade jag inte förrän kl 9. Efter frukost gkorde Ulla och jag ett långpass tillsammans. Nu hade jag förberett foten genom att byta ut tofflorna mot skor, och jag hade petat in en lagom mängd hushållspapper under sulan på de rätta ställena för att stödja upp hålfoten.
Till en början gjorde det mer ont men efter några Km kunde muskeln slappna av och det kändes nästan problemfritt. Vi joggade från Brommaplan till mitt jobb vid Zinken och fortsatte Rosenlundsgatan ned till Södermälarstrand, Riddarholmen, Karlbers slott, Huvudsta allé, och hem till Brommaplan. Men först pastalunch vid Kvarnen.
Det blev 22,8 Km på 3.03.08 timmar

Efter träningen somnade vi igen och sov ett par timmar till. Jag har redigerat filmen från den 13 juli 2013 då Carina och Kristina paddlade in till Stadshuset och avslutade sin långa resa från Turkiet. Ska kolla med Carina och Kristina först innan den eventuellt kommer ut här på hemsidan.

Vi hade kräftskiva på kvällen med rökt fisk, hemmalagad paj och hemmalagat bröd. Det är kul att träffas och prata.

Team Fakta