Spelat

Idag har jag jobbat med produktfeeds. Det är filer som innehåller information om alla säljbara produkter. De dyker sedan upp på Google när du söker och på andra sidor såsom Facebook etc.
Principen är väldigt enkel, man har en mall hur det ska se ut och så exporterar man data enligt mallen. Det gäller att vara kreativ när data saknas.

Vi har båda en vilodag idag från löpningen. När jag kom hem var hunden Buster här och ville leka. Han leker som en glad valp trots att han är åtta år gammal. Han hade fått en morot och nu skulle jag hålla i den medan han gnagde i sig den.
Har aldrig förr sett en hund gnaga i sig en hel morot.

Jag glömde helt bort att jag skulle plugga när vi fick tips om ett nytt spel som heter Ruzzle. Vi spelade mot varandra och tyckte vi blev ganska bra på det. Sedan utmanade vi Kristina och fick reda på vad bra egentligen innebär.

Team Fakta