Ulla sprang idag

Efter jobbet sprang Ulla en runda på 8,6 Km, det tog 1.01.01 timmar.
Runt Lösjön och Råstasjön, tillbaka till Bagartorp. Hon tog varken i eller såsade. Ett mittemellanpass.

Jag har haft helvila. Jobbat ett par timmar extra och fått klart en modul till Magento som håller kategorier uppdaterade.

Tänk att du har en massa objekt med en massa egenskaper. Du kan då göra ett urval och visa de objekt som har de egenskaper du är intresserad av, och sortera objekten efter någon egenskap, till exempel vikt eller längd.
Tänk nu att du har ett separat system med kategorier. Varje kategori har en mamma-kategori och objekt kan vara medlemmar i flera kategorier. Plötsligt blev det inte enklare utan istället svårare att göra ett urval eftersom kategorisystemet egentligen inte har med objekten att göra.

Det är möjligt att jag tar en till vilodag imorgon och istället satsar på fredagen. Hoppas kunna köra lite längre på lördag eller söndag. Vill inte fastna i 9,5Km-facket.

Team Fakta