Löpardag nr 5

Lite snabblöpning i morse men hade otur att få tre rödlysen och ett tågstopp i Alvik som jag tappade ca 1 minut på. Tappade ca 1 min på att jag inte kämpade lika hårt när jag funderade på den tappade minuten. Man ska aldrig ge upp – egentligen.

Kommit på varför det krampar i muskeln på insidan av foten. Min fot har börjat peka ut åt sidan när jag blir trött och då trampar jag av fel. Ska tänja ut musklerna och köra lite löpskolning.

Det var kul att springa. Behövde inte kämpa lika mycket idag för att hålla farten uppe.
9,5 Km på 47.59 min.

På jobbet gjorde jag klart lite dolda kataloger som automatiskt tilldelas produkter som har rätt saker i sina attribut.
Kämpade sedan med lite detaljer i integrationen mot InRiver som jag har byggt. Det är enorma mängder kod och mycket rekursiv programmering. En normal modul har 10 filer, den här har 50 filer.

Skippade eftermiddagspasset och hade dejt med Ulla inne i stan. Det är alltid ett äventyr det där med att skicka ut Ulla att hitta en plats. Det gör det samma om hon varit där många gånger. Vi skulle mötas utanför NK men jag fick en känsla och ringde Ulla.
-Hej jag är på väg från T-banan, har passerat ena Kungsbron och går mot den andra.
-Vänd helt om mot Konserthuset och ta vänster.
-Va? Har de flyttat på NK?

Vi skaffade varsitt bluetooth handsfree så det går att hantera telefonen med musik och samtal fast telefonen ligger nedpackad i ryggsäcken.
Vi hämtade ut nummerlapparna till Midnattsloppet och handlade lite detaljer till Ullas utstyrsel som hon ska använda på loppet. Sedan blev det Pizzahut.

Team Fakta