Frisk med guldstjärna

Idag fick Ulla provsvaren på den årliga hälsokontrollen som företaget bjuder på.

Alla resultat var perfekta och hon skulle absolut inte ändra på någonting.
Vi visste sedan tidigare resultatet på Ullas hörselprov. Hon har exceptionellt bra hörsel och är dessutom 54 år. Hon prickade alla rätt på 10dB. De testade inte lägre än så.
Ett spädbarn har 10dB och ett småskolebarn med bra hörsel ska klara 20dB.

[section]

Vi har kollat att fiskarna mår bra. Vi visste redan att det är bra vattenvärden eftersom Ulla kan kolla det på sin surfplatta. Och vi visste att det såg bra ut i saltvattenakvariet för det kan Ulla också se via nätverkskameran på sin surfplatta. Men när vi är på plats går det att se alla små spännande detaljer såsom att vi börjat få en massa räkor och det har blivit fler vattenfiltrerande varelser bland stenarna.

20130701-fiskar-webkamera

Vi har handlat mat för ett par dagar framåt. Vi gillar Butternutsoppa med Chorizo och jag har övertygat Ulla om att stuvad vitkål är toppen, så det ska vi också testa.
Vi har aldrig druckit Red Bull och tänkte testa det, men varje gång vi handlar har vi glömt det, så även idag, men Ulla gick in igen och jag packade bilen med matvarorna.

På Ullas jobb var det väldigt vanligt att man drack Red Bull, men nu när de flesta varit hos läkaren och fått sina provsvar så har Red Bull, CocaCola-flaskor och chokladkakor diskret försvunnit från arbetsplatserna.

Foto0467

Jag är hundvakt. Eller ja vi är lämnade hemma när Ulla och Ingalill ska handla en Kaprifol för att ersätta rosen som mulat.
Buster har sin personliga myshörna även hos oss. Där är regeln att han inte blir klappad när han är där, han ska kunna dra sig tillbaka till sitt utrymme och ingen ska då störa honom. Alla behöver ha en sådan hörna där man kan ta det lugnt. Svårt att se vad som är vad när hunden rullat ihop sig.

Jag ska försöka få ut inbjudan till Årets sista långpass så snart som möjligt.

[sectionend]

Team Fakta