Nummerlappsutdelningen

Idag har jag semesterdag och Ulla jobbar sex timmar från kl sex till tolv. Jag har suttit hemma och programmerat på mitt privata projekt som är en plattform för att utveckla webbapplikationer. Ett år till så är kärnan klar. Jag skrev första kodraden 2010-01-01.

Jag har lagt fram kläder inför Stockholm marathon. Det är en procedur. Jag känner varje plaggs egenskaper och vet hur de känns efter några timmars löpning. Den tröjan har ett tyg som har skavit på tidigare maror, och med sol imorgon blir de strumorna inte bra. Och sedan ska allt färgmatcha också. 🙂 Jag fick ihop en outfit och kommer att vara mörkblå imorgon.

Ulla hade inte ätit lunch när hon kom. Vi ska träffa Ove och Annica inne vid Östermalms IP för att hämta ut nummerlapparna till Stockholm marathon som är imorgon, men först ett lätt mål på Mc Donalds.

Vår kompis Håkan Andersson har tagit värvning som funktionär och delade ut påsar vid ingången till Danciahallen där man hämtar ut nummerlappar på Östermalms IP. Håkan jobbade också på Fakta bokbinderi tillsammans med Ulla.
Det är alltid varmt inne i hallen. Vi träffade många bekanta och pratade löpning. Inspirerande. Vi hittade också några intressanta lopp att springa framöver.

Vi fyra gick sedan till Glasshuset på Valhallavägen för att äta pasta och glass, samma goa procedur som förra året. Det är kul.
Ove ska testa en GPS tracker som Ulla får bära på loppet imorgon. Då ska vi kunna se var hon befinner sig. När jag sprungit i mål brukar Ove och jag sitta ovanför utgången och spana efter våra tjejer. Nu ska vi kunna se på en karta var de är.

Team Fakta