Spännande arbetsuppgifter och nya böcker

Idag har Ulla hämtat ut det stora paketet från AdLibris. Ulla beställde Jan Mårtenssons bok Den Grekiska hjälmen. Om antikhandlaren Homan som löser mordgåtor.

Jag beställde sju böcker, sex av dem skrivna av Charlaine Harris. Och bland de sex finns sista delen i serien om Sookie Stackhouse (True Blood). Wow vad häftigt.
Fyra av dem handlar om Harper Conelly, det är en annan karaktär som Charlaine skriver om. Övernaturligt förstås. Och den sista boken är en spin off på True Blood – Mörkervarelser.
Den sjunde boken är Dan Brown – Den förlorade symbolen. Jag ska vänta tills den senaste boken han skrivit blir billigare.

Jag har haft ännu en spännande dag på jobbet. Arbetar med en integration (import av filer) och gör allt i små steg som kan schemaläggas. Metoden gör att det blir lättare att hitta fel, man ser vad som tar tid och kan förbättra, och det finns historik som är överblickbar och inte gömd i massiva loggar. Det är så spännande att jag ser fram emot att få jobba med detta på måndag igen.