Stel i kroppen

Efter helgens frosseri med tre godisbitar och alldeles för många Mariekex har jag åter dragit in på maten. Halverade matlådor på bestämda tider.  Får se vad det ger för utselning. 

Idag har jag jobbat med kundimporter. Och sedan med butikslagerimporter. Imorgon blir det mer importer. Det rullar på men jag har inte mycket att hämta kunskapsmässigt i de uppgifterna.  Svårighetsgraden är nära noll. 

Det var kul att orientera igår. Vi sov gott inatt och frihetskänslan satt i hela dagen. Jag vill gärna orientera igen. Men tävla i orientering vill jag inte. Det känns som godisätartävling ”Vem kan njuta minst tid”. Vi ska ut igen och jag längtar.

Det var så härligt att höra Ulla säga ”Vi ska ditåt”. Det händer inte ofta. Men med karta i handen är det annorlunda. Vi är lite stela efter igår men Ulla har ändå sprungit snabblöpning 6Km idag. 

Team Fakta