Compression Calf Sleeves

Kompressionssleeves-rosaJag har under senare år använt kopressionsstrumpor. Det är bara ett fel på mig, mina vader och fötter stämmer inte riktigt ihop. Sitter strumpan bra över vaderna är foten för stor, hälen åker upp i bak och skaver. Försöker jag få rätt storlek på foten blir vaden så trång att det blir obehagligt. Nu har Gococo kommit på lösningen, strumpan som bara har ben.

Kompressionsben, utan fot. Så nu har jag mina vanliga strumpor och har bra passform och storlek, sedan har jag rätt storlek på benen. Dessutom finns det inga nanopartiklar eller kemikalier i, det tycker jag är en klar fördel. Det är det aktiva kolet som står för odörkontrollen.

Jag tycker det känns bra om vaderna att använda Compression Calf Sleeves.

gococo.se är adressen om du vill kolla, dom har färgglada strumpor och lite annat kul.

Team Fakta